Útinform

2023.06.13. 07:23

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat kedden Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Forrás: Shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópálya 

– főváros felé vezető oldalán, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó és a lehajtó ágat. Kerülni a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet. 

– Budapest felé, Lajosmizse és az M0-s autóúti csomópont között a kamerák karbantartását végzik. Reggel 8 órától 10 óráig a 68-as km-től a 30-as km-ig haladnak és mozgó tereléssel a külső sávot zárják le, majd 10.00-től 12.00-ig a 24-es a 20-as km között dolgoznak a belső sávon. 
Az ellenkező oldalon déltől 14.30-ig folytatódik a munka. A 29-és és az 52-es km között a munkaterületnél csak a belső sáv lesz járható.

– Javítják a burkolatot Kiskunfélegyháza térségében, a Röszke felé vezető oldalon. A 118-as és a 119-es km-nél a külső sávot elkerítik a forgalom elől 17.00 óráig. 

– szintén a határ felé vezető oldalon, Kiskunfélegyháza és Petőszállás között, a 118-as és a 122-es km között reggel 7-től délig az út menti növényzetet gondozzák, emiatt a munkaterületnél a belső sávot lezárják. Délután az ellenkező oldalon folytatódik a munka. A 122-es km-től a 115-ös km-ig haladnak mozgó tereléssel a belső sávban. 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten az Árpád körúton, a Dózsa György út csomópontja előtt közmű építési munkákat végeznek. A 86-os km-nél félpályás útlezárás van érvényben. 

A 44-es főúton, 
– Kecskemét közelében csomópont építési munkák miatt az 5-ös km-nél (meghosszabbítva 06.30-ig), illetve 8-as km-nél félpályán halad a forgalom. 

– a 111-es és a 112-s km között burkolat javítás miatt félpályás korlátozást vezettek be. 

Az 51-es főúton, Dunavecsénél, a Kelédháti utca kereszteződésénél körforgalmú csomópontot alakítanak ki. A 72-es km-nél félpályás lezárásra és jelzőlámpás forgalomirányításra számítsanak! 
Kalocsa térségében, a 114-121 km között, valamint Baja átkelési szakaszán kátyúznak. Napközben szükség esetén jelzőőrök irányítják a forgalmat. 

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek. 

A 441-es főúton, Nagykőrös határában, a temetőnél új körforgalmú csomópontot építenek. A 18-as km-nél egy sávosra szűkítették az útpályát, ezért a forgalmat jelzőlámpa irányítja. Mindennaposak a torlódások, ezért az arra közlekedők hosszabb menetidővel számoljanak! 

Kamionstop:

A következő kamiontilalom június 17-én, szombaton este 10 órától, június 18-án, vasárnap este 10 óráig lesz érvényben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában