Kecskemét

2023.06.21. 12:00

A Grapevine táncosai a Hungarikum Fesztiválon is fellépnek

A Grapevine tánciskola hétfőn flashmobot mutatott be a szerdán kezdődő Hungarikum Fesztivál népszerűsítésére. A főtéri rendezvénysorozaton szombaton 15.30-kor lépnek fel. Huszár Ildikó Pötyi, a tánciskola vezetője elmondta: eseménydúsan telnek a napjaik. Múlt szombaton a Nyugdíjas Juniálison léptek fel, ahol több koreográfiát is bemutattak.

Sebestyén Hajnalka

A nyugdíjas juniális hangulatát is fokozták a Grapevine táncosai

Fotó: Sebestyén Hajnal

Tavasszal nagyon sok versenyen indultak gyermek, junior és felnőtt kategóriában egyaránt, minden megmérettetésről éremmel tértek haza. Nagyon büszke tanítványaira, akik a dobogó valamennyi fokára felállhattak.

A versenysikerekből kiemelkedik Palotai Patrik, a 9 éves tehetség világbajnoki 6. helyezést ért el modern kortárs kategóriában. A Magyar Divat és Táncszövetségtől megkapta az Év sportolója címet.

A Grapevine Tánciskolában jövő héten kezdődik a táborprogram, ahol tovább mélyíthetik tudásukat a táncot szerető fiatalok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában