Összefoglaló

2023.05.15. 11:08

A Szerencsekerék nyertese és a Helvéciai Traktoros Nap is népszerű volt olvasóink körében

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 19. héten.

baon.hu

Képünk a Helvéciai Traktoros Napon készült

Fotó: Bús Csaba

Dr. Veréb Klára a kecskeméti közönség számára ismerősnek tűnhetett a TV2 Szerencsekerék pénteki adásában. A jelenleg bőrgyógyász szakorvosként dolgozó doktornő több mint hárommillió forint nyert. Játékostársa Kamarás Iván színművész és egy budapesti játékos volt.

A rendőrök csütörtökön az M5-ös autópályát vonták teljes ellenőrzésük alá az idegenrendészeti helyzet javítása, fokozása érdekében. 

Olvasóinkat nagyon érdekelte az előző héten írt összefoglalónk is, amelyben a 18. hét legolvasottabb cikkeit gyűjtöttük össze.

Traktorok lepték el Helvéciát szombaton. Mintegy 240 jármű részvételével rendezték meg a II. Helvéciai Traktoros Napot. Hatalmas sikert arattak, nemcsak a felvonulás, de a verseny is rengeteg nézőt vonzott.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan nyomon követi az adószámla-hátralékkal rendelkező adózókat, és kiemelt figyelmet fordít a visszaigénylőkre is. Előfordul, hogy ez a két adózói kör átfedéseket mutat. Ilyen volt az az eset is, amikor egy jelentős forgalmat bonyolító gazdasági társaság áfa-visszaigénylésével próbálta csökkenteni fennálló adótartozását

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában