Bács-Kiskun

2023.05.12. 12:16

Teljes ellenőrzés alá vonták az M5-ös autópályát a rendőrök

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai összehangolt akcióban léptek fel a külföldiekkel kapcsolatos jogellenes cselekményekkel szemben.

baon.hu

A rendőrök csütörtökön az M5-ös autópályát vonták teljes ellenőrzésük alá az idegenrendészeti helyzet javítása érdekében

Forrás: police.hu

A rendőrök csütörtökön az M5-ös autópályát vonták teljes ellenőrzésük alá az idegenrendészeti helyzet javítása, fokozása érdekében. Az akcióban közreműködött a vármegyei egyenruhásokon kívül a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Nemzeti Közlekedési Hatóság, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság Dél-alföldi Regionális Igazgatósága, valamint a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Munkaügyi Főfelügyelősége is. Az akció ideje alatt a rendőrök négy esetben, összesen 14 személlyel szemben szabtak ki helyszíni bírságot azért, mert menet közben nem használták a biztonsági övet – tették közzé a police.hu oldalon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában