Összefoglaló

2023.01.11. 20:57

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. január 11.

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

baon.hu

Szörnyethalt a motoros Dunaföldváron

Fotó: Pozsgai Ákos

Pert indítottak egy Kalocsa környéki településen élő nővel szemben, aki egy éven át tartotta és gondozta otthonában a vizsla jellegű ebet. 2022 őszén a nő végleg elköltözött élettársához Dunapatajra, a kutyát oda már nem vitte magával, ezért útközben a gépkocsijából kitette az országút mellé és ott magára hagyta az állatot

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozói egy 28 éves férfit vettek őrizetbe, aki tavaly októberben felgyújtott Tasson egy családi házat, amiben többek között három gyermeke és volt felesége is tartózkodott.

Könnyebben megsebesített több embert egy késes támadó szerdán reggel a párizsi Gare du Nord vasúti pályaudvaron.

Szlávik János szerint a koronavírus legújabb variánsai – még ha sokkal jobban terjednek is a korábbiaknál – enyhébb megbetegedéseket okoznak.

Egy kiskunhalasi utcán követte, majd késsel fenyegetőzve szerzett cigit, pénzt és telefont áldozatától egy keceli férfi.

Egy ballószögi körzeti megbízott fülelt le egy 52 éves helybélit, aki sorozatban lopta a kerékpárokat a településről.

Január 1-jétől 250-ről 500 forintra növelte a 1353-as adományvonalának egyszeri felhívásával adományozható összeget az Ökumenikus Segélyszervezet. 

Ritka gombafajtákat találtak az egykori halasi hulladéklerakó helyén, a gombák némelyike Európában eddig csak három helyen volt fellelhető.

Egy biztonsági kamera rögzítette, ahogy Pécs belvárosában ámokfutásba kezd egy motoros. Azt hitte, a szűk utcákban lerázhatja a rendőröket. Nem sikerült.

Tíz napig tartózkodik Törökországban a Tiszakécskei LC csapata, majd a tavaszi rajt előtt még egy hétig hazai környezetben edzenek.

A Fekete Vonat énekesnője már a koncert előtt milliós előleget vett fel, a buli után aztán nagyot csalódott. 

Szörnyethalt egy motoros, amikor a kanyarodó traktor két pótkocsija közé hajtott Dunaföldváron az 5111-es úton.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában