Kiskunhalas

2023.01.11. 12:38

Követte, majd késsel fenyegetőzve szerzett cigit és pénzt áldozatától a keceli férfi

Egy kiskunhalasi utcán szólította le áldozatát a férfi, majd vette el értékeit a gyanú szerint egy keceli férfi, akit a kiskunhalasi rendőrök hétfőn elfogtak.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A rendőrség közleménye szerint Kiskunhalason, a Szabadkai utcában egy ismeretlen elkövető követni kezdett még tavaly december 29-én este egy férfit. Váratlanul megszólította és arra kérte, hogy hívjon fel neki egy telefonszámot. 

A sértett ennek nem tett eleget, tovább akart menni, de az elkövető ekkor elé állt, enyhén meglökte, majd a zsebéből elővett egy bicskát és cigarettát kért tőle. 

Ennek hatására a dobozból 5 szálat átadott. Az elkövetőnek ez nem volt elég, a sértett kezéből hirtelen kivette az egész dobozt, majd megkérdezte, hogy van-e nála pénz. Mivel a támadónál végig ott volt kés, így a férfi pénztárcájából kivette az összes pénzét – 2000 forintot – és azt átadta. A rabló ezután otthagyta áldozatát.

A jó személyleírásnak köszönhetően a kiskunhalasi nyomozók beazonosították a férfit, akit január 9-én elfogtak. A 27 éves keceli lakost rablás miatt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában