Tragédia

2023.01.11. 18:35

Szörnyethalt egy fiatal motoros férfi, amikor traktorral ütközött Dunaföldvárnál – galériával

A motoros a kanyarodó traktor két pótkocsija közé hajtott Dunaföldváron az 5111-es úton, a helyszínen életét vesztette. Információink szerint a harmincéves férfinek nem volt vezetői engedélye a motorra.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A baleset szerda kora délután a Bölcskére vezető úton történt Dunaföldváron. Egy pótkocsis traktor sofőrje közlekedett az 5111-es úton Bölcske irányából Dunaföldvár felé, amikor balra akart kanyarodni. Mögötte érkezett egy motoros, melynek vezetője a kanyarodó mezőgazdasági járműszerelvény két pótkocsija közé hajtott. A balesetet követően a motoros életéért hosszú ideig küzdöttek a mentők, azonban a gyors orvosi segítség ellenére a helyszínen elhunyt – közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Helyszíni információink szerint a harmincéves férfinek nem volt vezetői engedélye a motorra, az elsődleges vizsgálatok szerint, a megengedettnél nagyobb sebességgel közlekedett, valamint a motor műszaki érvényessége több mint egy éve lejárt. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt fél pályán, órákra lezárta a rendőrség a Dunaföldvárról kivezető utat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában