Budapest/Kecskemét

2020.10.22. 15:12

Hodován Milán a legjobbak között végzett a megméretésen

Október 16-án ünnepeltük a dalszerzők napját. Ebből az alkalomból hirdette meg az Artisjus a #kösziadalt versenyt, ahol a közösségi média felületén lehetett szavazni a dalszerzőkre.

Sebestyén Hajnalka

Hodován Milán, zeneszerző

Forrás: Petőfi Népe

Országosan 68 ismert és még kevésbé ismert könnyű- és komolyzenei alkotó küldte be saját szerzői énjét bemutató videóját. A videókban az alkotók bemutatták a zene születését. Az egyesület célja az volt, hogy a zenei produkciók mögött láthatóvá váljon maga az alkotó és az alkotómunka.

Ezen a megméretésen indult el a kecskeméti születésű Hodován Milán kortárs zeneszerző is, akinek európai sikereiről már korábban írtunk hírportálunkon. A Budapesten élő fiatal tehetség – minimálisan lemaradva a győztes mögött – második helyen végzett.

Hodován Milán kezdő zeneszerző létére remekül szerepelt a versenyen, ismert, nagy nevű dalszerzőket megelőzve állhatott fel a képzeletbeli dobogó második fokára. A versenyt Varga Livius, a Quimby együttes alapítója nyerte.

Milán kisfilmje megnézhető a kosziadalt.hu oldalon, a videó címe: Első hangtól az utolsóig – Lychee.

Hodován Milán, zeneszerző
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában