Kecskemét

2019.08.09. 11:30

Hetekre sötétségbe borult a nagy forgalmú út

Hetekig nem működött a négysávos Izsáki úton a közvilágítás, a Vízmű utcától körülbelül a GAMF-ig (az épülő egyetemi épületig) terjedő szakaszon.

Hraskó István

Megkeresésünk után kijavították a hibát

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

A problémára olvasónk hívta fel figyelmünket, hangot adva bosszankodásának, hogy ilyen hosszú ideig nem végezte el a javítást az áramszolgáltató. Az ügyben kedden délelőtt írtunk az NKM Nemzeti Közművek Zrt.-nek – hogy ennek hatására-e vagy sem, de tény, aznap este már világítottak a lámpák.

Szerdai válaszában a cég kommunikációs osztálya arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy az Izsáki út jelzett szakaszán többszörös kábelhiba miatt szünetelt a közvilágítás-szolgáltatás. Az NKM Áramhálózati Kft. munkatársai megkezdték a meghibásodott vezetékek javítását, a végleges hibaelhárítás folyamatban van – tették hozzá.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy a közvilágítási hibák javításáról ügyfelei bejelentését követően tud intézkedni az NKM áramhálózati társasága, ezért kérik, hogy ha valaki nem üzemelő lámpát lát, jelezze a cégnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában