Lezárt akta

2023.05.12. 08:17

Vádemelést javasolnak a kocsmárost kirabló félegyházi férfi ellen

A nyomozók vádemelést javasolnak a 46 éves helybélivel szemben, aki többször megütötte majd kirabolta annak a kocsmának a tulajdonosát, akihez rendszeresen járt italozni.

Tapodi Kálmán

Forrás: police.hu

A félegyházi nyomozók egy 46 éves férfit vettek őrizetbe január 15-én. Az egyenruhások gyanúsítottként hallgatták ki, mivel úgy sejtették, hogy a férfi a felelős egy pár órával korábbi rablásért. Az eset egy helyi kocsmánál történt. A tulajdonos épphogy bezárta a presszóját, amikor valaki mögé lopakodott és többször megütötte. A bántalmazás hatására az eszméletét is elvesztette a 61 éves sértett, ezért nem látta támadóját. Ez idő alatt a bántalmazó elvitte a kocsmáros zsebéből a pénztárcáját és a kasszát is kirámolta – olvasható a rendőrség közleményében.

A nyomozás során beigazolódott a rendőrök gyanúja, hogy törzsvendég követhette el a bűncselekményt. A támadó a kocsmában italozott, ám napközben távozott, majd este visszament rabolni. A helybéli jelenleg is letartóztatásban van. Ügyében a nyomozást a napokban befejezték a rendőrök és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában