Kiskunfélegyháza

2023.01.17. 08:51

Kirabolta és háromszor arcon ütötte az idős kocsmatulajdonost az egyik törzsvendége

Rablás miatt vettek őrizetbe egy kiskunfélegyházi férfit, aki bántalmazta egy helybéli kocsma idős tulajdonosát.

baon.hu

Kiürítette a kasszát a rabló

Fotó: police.hu

Egy kiskunfélegyházi kocsmájába biciklizett a 61 éves tulajdonos vasárnap reggel, majd kinyitotta a presszót és várta a vendégeit.  A kocsmában aznap is jó hangulatban múlatták az időt a törzsvendégek: italoztak, beszélgettek és biliárdoztak.  Amikor elkezdtek hazatérni a vendégek, a tulajdonos 19 óra 30 perckor elkezdett bezárni. Először a kasszát zárta le, majd a bejárat következett, csakhogy ekkor erős ütéseket érzett az arcát. A bántalmazás hatására az idős az eszméletét elvesztette, majd amikor magához tért rájött, hogy kirabolták: hiányzott a zsebéből a pénze és a kasszát is kifosztotta a tolvaj. Épp segítséget akart hívni, amikor észrevette, hogy még a telefonja is eltűnt. Egészen a közeli benzinkútig kellett mennie segítségért, majd egy ott dolgozó értesítette a rendőröket – írja a police.hu.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói a helyszínre vonultak és adatgyűjtésbe, valamint tanúkutatásba kezdtek. A helyszínelés közben az idős telefonját megtalálták, a földön hevert, valószínűleg a bántalmazásnál hagyhatta el az idős férfi A nyomozók hamar beazonosították a rablót, akit másnap elfogtak és őrizetbe is vettek. Kiderült, hogy a kocsma egyik vendége tartott igényt a bevételre, ezért megvárta, hogy az idős bezárjon, mögé lopakodott és háromszor arcon ütötte. A rendőrök kezdeményezték az 55 éves helybéli letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában