Baon podcast

2024.01.28. 20:14

Bíró Csongor Vitéz 13 évesen már koncerten gitározott – podcast

Bíró Csongor Vitéz neve egyre ismertebb Kecskeméten. A 15 éves gitáros-énekes már számos rendezvényen fellépett. Jelenleg a Silver Step Tánciskolával is együttműködik, közös fellépéseik vannak. Csongor és a szintén zenész édesapja, Zoltán a Hír FM kecskeméti adásában vendégeskedtek, ahol Vizi Zalán szerkesztő-riporter kérdezte őket sikerekről, mindennapokról, tervekről.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A beszélgetés során Csongor felelevenítette a kezdeteket. Az ütős hangszerek után jött a gitár, majd az ének. Nagyon szereti Sting, Phil Collins és a Police zenéjét. Szívesen játssza dalaikat. Sokat tanul édesapjától is, szívesen fogadja tanácsait. Bíró Zoltán az egykori Kortársak Együttesben játszott. 

Elmesélték, hogy Csongor többször adott otthonukban koncertet kisebb-nagyobb társaság előtt. Először 13 évesen lépett színpadra, az Időgép együttessel. Kecskeméten már számos rendezvényen fellépett. Jelenleg együttműködik a kiskunfélegyházi Silver Step tánciskolával, közös fellépéseik vannak. 

A terveket illetően a fiatal tehetség megjegyezte: ugyanezt szeretné csak nagyobban. Nagyobb színpadot, nagyobb közönséget és még több videóklipet. 

A részletekért hallgassa meg az interjút!

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!