Labdarúgás

2024.05.25. 07:00

A KTE II. Martfűn zárja az idényt

Vasárnap rendezik az utolsó, 30. fordulót az NB III. dél-keleti csoportjában. A KTE II. a Martfű vendége lesz, s bár mindkét csapat nyugodtan várhatja az utolsó kört, de a cél az, hogy jó eredménnyel búcsúzzanak el a kecskeméti fiatalok az idénytől.

Nyitray András

A KTE II. a hajrában nagyon elkapta a fonalat, az előző fordulóban 7-0-ra verte meg a Füzesgyarmatot, azt megelőzően pedig a Szolnokot győzte le 4-0-ra, s mint később kiderült, ezek a győzelmek gyakorlatilag bennmaradást értek. Virágh Ferenc együttese annak a Martfűnek az otthonába látogat, mely már szintén nyugodtan várhatja az utolsó fordulót, köszönhetően annak, hogy utolsó három mérkőzését megnyerte. A Martfű a 9., míg a mieink a 11. helyről várják a záró kört. Érdekesség, hogy ellenfelünk vezetőedzője az a Koncz Zsolt, aki 2008-ban meghatározó tagja volt játékosként NB II-es bajnokcsapatunknak.

KTE II, Virágh Ferenc, labdarúgás
A KTE II. nyugodtan zárhatja az idényt
Fotó: KTE 

– Hosszú és küzdelmes idény zárására készülünk, de egész héten úgy dolgoztunk, hogy az utolsó mérkőzésen adjunk még ki magunkból mindent, ami bennünk van. A bennmaradást gyakorlatilag kiharcoltuk, de játékban és mentalitásban is olyan teljesítményt várok, hogy a lefújás után tiszta lelkiismerettel tudjunk egymás szemébe nézni a srácokkal, hiszen sosem mindegy, miként zárul egy bajnokság utolsó mérkőzése – mondta Virágh Ferenc vezetőedző.

A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik Martfűn.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában