Röplabda

2024.04.15. 14:24

Még nem nyerte meg a felsőházat a Röpke

A HÉP-KRC Röpke a női NB II-ben rangadót vívott a felsőházi rájátszásban, Erki Milán csapata Tatabányán lépett pályára szombaton.

Nyitray András

A Röpke azzal a tudattal lépett pályára, hogy győzelem esetén bebiztosítja első helyét a csoportban. Ez nem sikerült, a TRSE ezúttal kevesebb hibával játszva, 3–0-ra tudott nyerni otthon, így az utolsó két körben még harcolnia kell a Kecskemétnek. 

A HÉP-Röpke egy korábbi mérkőzésen
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

– Egyszer fent, egyszer lent.  Lezárhattuk volna a bajnokságot, de agyon nyomott minket a saját akaratunk – értékelt Erki Milán vezetőedző. – Görcsösen, alap játékelemekben is sok hibával, pontatlanul játszottunk, és mikor lehetőségünk lett volna egyenlíteni, többször is gyermeteg hibát vetettünk. Ez nem fért bele. Az ellenfelünk relatíve kevés rizikót vállalt a nyitásaival, de ezzel is nyomás alatt sikerült tartaniuk minket, rettentő fegyelmezetten játszottak, megérdemelten nyertek. Ettől függetlenül kedvező helyzetből várhatjuk az utolsó két mérkőzést, a saját kezünkben van a sorsunk – tette hozzá a Röpke vezetőedzője a mérkőzést követően. 

A Kecskemét jelenleg két ponttal áll jobban két körrel a vége előtt. Szombaton 16 órakor a sereghajtó Haladás érkezik a Messzi István Sportcsarnokba, így alapvetően papírforma győzelemre készülhetnek a hazaiak. A TRSE az utolsó előtti KRE SC-vel találkozik, így a döntős alighanem az utolsó fordulóra marad majd. Akkor Jászberényben lép majd pályára a kecskeméti együttes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában