Labdarúgás

2024.03.20. 11:34

Mérkőzés nélkül dolgozik a KTE

A válogatott program miatt az NB I-ben nem rendeznek fordulót ezen a héten, így a megszokottól eltérő lesz a Kecskeméti TE programja is. A játékosok kicsivel több pihenőt kaptak a szakmai stábtól, ezt követően pedig bő másfél hét lesz felkészülni a folytatásra.

Nyitray András

Sűrű másfél hónap van a kecskemétiek mögött, hiszen február eleje óta összesen kilenc tétmérkőzést kellett lejátszania Szabó István együttesének. 

kte, labdarúgás, Kecskeméti TE,
Helmich Pál először van ott az U20-as válogatottban
Fotó: Bús Csaba

A mérleg kifejezetten jó, hiszen a bajnokságban 50 százalékos mérleggel zárták ezt a periódust, a kupában pedig bejutottak a nyolc közé. Mivel a folytatás is sűrű lesz – egy hét alatt három tétmeccset vívnak majd azonnal – a szakmai stáb keddig pihenőt adott a játékosoknak, szerdától pedig folytatódik a munka és a felkészülés. Edzőmeccs ezúttal nem szerepel a programban, a lila-fehérek maximum egymás között fognak játszani. 

A keretnek három válogatottja van, Horváth Krisztofer az Eb-re készülő kerettel, Iyinbor Patrick az U21-es, Helmich Pál pedig az U20-as nemzeti csapattal készül hétfő óta. Mindhárom játékos két mérkőzésen kaphat adott esetben bizonyítási lehetőséget majd. 
A szünet után először az MTK lesz az ellenfél március 30-án, szombaton 17 órakor idegenben, majd ezt követően csütörtökön Balmazújvárosban jön kupameccs a Nyíregyháza ellen, amit a Puskás Akadémia elleni hazai bajnoki követ majd vasárnap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában