Röplabda

2024.02.17. 19:19

Második felsőházi meccsét is nyerte a Röpke

A HÉP-Kecskeméti RC Röpke a második felsőházi mérkőzését vívta meg szombaton, a női röplabda NB II. rájátszásában. A hírös városi hölgyek ezúttal is idegenben játszottak, Szolnokra utaztak, és biztosan nyerték a mérkőzést.

Vincze Miklós

Erki Milán (középütt) mutatja, mennyire gratulál játékosának, Sanchez Natalie-nak.

Fotó: Bús Csaba

Jól kezdte a felsőházi rájátszást a női röplabda NB II.-ben a HÉP-KRC Röpke, hiszen az első körben idegenben legyőzték a Károli egyetem csapatát. A második körben a Szolnok vendégei voltak, de idegenben sem jöttek zavarba Erki Milán tanítványai, akárcsak az első hazai meccset, ezt a találkozót is 3–1 arányban behúzták.

– A múlt heti játékunkhoz képest javult az összkép, stabilabb alapjátékkal, jobb mezőnymunkával és hatékonyabb támadással egészen jól tudtuk irányítani a mérkőzést – értékelt Erki Milán, a kecskemétiek vezetőedzője. – A Szolnok csapata a vártnál több ki nem kényszerített hibát követett el, ezt kihasználva mi zsebelhettük be a három pontot. Ettől függetlenül továbbra is vannak gyermeteg hibáink, amik főleg a koncentráció fenntartásának hiányából erednek, ezen javítanunk kell az előttünk álló hetekben.

Szolnoki Sportcentrum–HÉP-KRC Röpke 1–3 (21, 18, -15, 20)

Szolnok, Tiszavirág Aréna, játékvezető: Dobos Viktor.

Szolnoki SC: Bagyinka, Berényi, Molnár, Töreki, Nagy D., Varga R. Liberó: Retter. Csere: Barna, Szilágyi, Bárdos. Vezetőedző: Bodonyi Ákos. Másodedző: Varga Zoltán.

HÉP-KRC Röpke: Pintér, Lehoczki, Kiss L., Vezsenyi, Illés, Csányi. Liberó: Szűcs, Kispeti. Csere: Horváth J., Sanchez, Fazekas. Vezetőedző: Erki Milán. Másodedző: Farkas Péter.

A kecskeméti röplabdás hölgyek a következő bajnokijukat március 3-án, vasárnap vívják, még mindig nem hazai pályán, akkor ugyanis a Haladás vendége lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában