Labdarúgás

2024.01.10. 07:00

Új edzővel vág neki a tavasznak a Jánoshalma

A Bács-Kiskun vármegyei első osztályban szereplő Jánoshalmi FC új edzővel, Paksi Péterrel a kispadján vág neki a tavaszi idénynek, illetve kezdi meg a tavaszra való felkészülést.

Vincze Miklós

A Jánoshalmi FC új edzője, Paksi Péter.

A Jánoshalmi FC az őszi idényt egy, a szokásosnál gyengébb kezdés után bravúros hajrával a 3. helyen zárta, az alapvető célkitűzés tehát, hogy a csapat lehetőleg dobogón végezzen, tartható. A gárda az őszi mérkőzéseiből hetet nyert meg, három találkozót adott döntetlenre, négyszer szenvedett vereséget. A tavasznak új trénerrel vág neki a felnőtt keret, Paksi Péter személyében UEFA A licenccel rendelkező vezetőedző érkezik Jánoshalmára. 

Paksi Péter szegedi tanárember, az előző csapata a Kiskundorozsma volt, korábban pedig a Szegedi VSE csapatát dirigálta. A keretnek az új vezetőedző a január 12-ére tervezett, közös évadnyitó vacsorán mutatkozik be, a csapat a felkészülést pedig január 16-án, kedden fogja megkezdeni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában