Önkormányzat

2024.05.03. 18:50

A lakosság is bejelentheti, ha közvilágítási hibát észlel Kecskeméten

A közvilágítási hiba bejelentéséről lakossági tájékoztatót adott ki Kecskemét önkormányzata, melyben részletesen kitérnek arra, hogyan jelezheti e magánszemély a problémát. 

Sebestyén Hajnalka

A kecskeméti közvilágítási hibák mielőbbi javításának érdekében a lakossági bejelentésekre is számít a szolgáltató. A lakossági bejelentés az alábbi tájékoztató szerint tehető meg.

hibabejelentés, közvilágítás, lakosság
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció

Kecskemét Megyei Jogú Város közvilágításának üzemeltetője az MVM Lumen Fényszolgáltató Kft. Az üzemeltető felé a hibabejelentések az alábbi elérhetőségeken tehetők meg.

Telefon: 06-62/565-881 (4-es menüpont)
E-mail: [email protected]
Honlap: www.mvmlumen.hu/hibabejelento

Fontos, hogy mind a telefonos, mind az online bejelentés (e-mail, vagy hibabejelentő alkalmazás) során meg kell adni a hiba minél pontosabb helyét, a hiba típusát, a hiba kiterjedését és a hiba jellegét. Ugyancsak meg kell adni a bejelentő adatait (név, telefonszám, e-mail).

A közszolgáltató javítási határideje a telefonos bejelentés megtételének, vagy az online bejelentő beküldésének időpontjától kezdődik. A hibabejelentés azért fontos, mert az önkormányzat csak a bejelentett hibák javítását tudja ellenőrizni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában