Röplabda

2024.01.21. 07:00

Hazai pályán zárja az alapszakaszt az éllovas Röpke

A Palota RSC-t fogadja a HÉP–KRC Röpke a női röplabda NB II.-es bajnokság Keleti csoportjában az alapszakasz záró körében.

Vincze Miklós

A HÉP-Röpke egy korábbi mérkőzésen

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Az alapszakasz utolsó fordulóját rendezik meg ezen a hétvégén a női NB II.-ben, így a Közép csoportban is. Az éllovas HÉP-Kecskeméti RC hazai pályán zárja a bajnokság felvezető szakaszát, az 5. helyen álló Palota Röplabda Sport Club csapatát látja vendégül az Erki Milán vezette kecskeméti hölgykoszorú. A két csapat idei első, fővárosban rendezett összecsapását nagy csatában a hírös városiak nyerték, 3–2 arányban.

– Már az alapszakasz vége előtt sikerült kvalifikálnunk magunkat a felsőházba, így nyugodtan várhatjuk a vasárnapi, Palota elleni hazai mérkőzést – jelentette ki Erki Milán, a HÉP–KRC Röpke vezetőedzője. – Ezen a találkozón szeretnék lehetőséget adni azoknak a játékosoknak, akik az elmúlt mérkőzéseken kevesebb játéklehetőséghez jutottak, biztos vagyok benne, hogy élni fognak vele.

A mérkőzést vasárnap, 17 órai kezdettel vívják meg, a kecskeméti Árpádvárosi Sportcsarnokban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában