Futsal

2024.01.06. 14:42

Gyöngyösön indítja az évet a ScoreGoal Kecskemét

A 2024-es év tétmeccseinek a sora január 8-án, hétfőn este kezdődik meg a ScoreGoal Kecskemét Futsal számára, a hírös városi kék oroszlánok Magyar Kupa-mérkőzést vívnak az Energia SC Gyöngyös vendégeként.

Vincze Miklós

A hírös városi kék oroszlánok Magyar Kupa-mérkőzést vívnak az Energia SC Gyöngyös vendégeként

Fotó: Bús Csaba

A férfi futsal Magyar Kupa-sorozat küzdelmeibe – a többi NB I.-es gárdához hasonlóan – a második körben csatlakozik be a ScoreGoal Kecskemét Futsal. Marko Gavrilovic együttese az Energia SC Gyöngyös vendége lesz. A Heves megyeiek a futsal NB II. Keleti csoportjában szerepelnek, az első tizenegy lejátszott mérkőzésük eredményéből kiindulva nem túlságosan fényesen, hiszen egy győzelem és egy döntetlen mellett kilenc alkalommal szenvedtek vereséget. A Gyöngyös a Magyar Kupa első körében a Talent 2019 SE gárdáját győzték le 4–2-re, így jutottak tovább a legjobb harminckét együttes közé. A kupapárharc a második körben is egy mérkőzésen dől el, a hétfő esti győztes tehát továbbjut a legjobb tizenhat közé.

– Úgy érzem, hogy jót tett ez a kis pihenő a játékosoknak, feltöltődtek energiával – tekintett vissza az ünnepek időszakára Marko Gavrilovic, a kecskemétiek sportigazgatója. – A megadott egyéni edzésterveket tartották, ennek köszönhetően onnan tudjuk folytatni a közös munkát, ahol december végén félbehagytuk. A tréningek január 3-án, szerdán kezdődtek meg, és kiváló hangulatban teltek. A keretben mindenki egészséges, egyedül Bencsik sérülése húzódik el, de bízom benne, hogy ő is minél előbb csatlakozni tud a többiekhez. Hétfőn este már kupameccs vár ránk. Az egy osztállyal lentebb vitézkedő Gyöngyöst videón tudtuk elemezni. A centerjátékuk igen erős, arra különösen oda kell figyelnünk. A párharc esélyesei mi vagyunk, és szeretnénk is érvényesíteni a papírformát. Ehhez maximális alázat és fegyelmezettség kell majd tőlünk, hiszen egy meccsen bármi megtörténhet, a kupasorozatok már csak ilyenek.

A mérkőzést a Gyöngyösi Sportcsarnokban vívják, este 19 óra 30 perces kezdettel.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában