Labdarúgás

2024.01.07. 13:12

Bejutottak a döntőbe a Bács-Kiskun vármegyei sporik

Ezen a hétvégén folyik Veszprémben a XVII. Sípmesterek tornája. A Bács-Kiskun vármegyei válogatott a ma reggeli sikeres negyeddöntő után az elődöntőt is lejátszotta, és bejutott a fináléba.

Vincze Miklós

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Vasárnap reggel Bács-Kiskun vármegye csapata sikeres negyeddöntőt vívott meg, hogy délben Baranya megye küldöttségével találkozzón a döntőbe jutásért. Baranya vármegye a selejtezőcsoportban, a C jelű kvintettben az első helyen végzett, a harmadik negyeddöntőben pedig Budapest játékvezetői karának a csapatát 3–2-re legyőzve jutott az elődöntőbe.

Az elődöntőben elúszni látszottak a remények, miután Baranya megye kétgólos vezetésre tett szert. A Bács-Kiskun vármegyeiek azonban nem adták fel, Bacsi Noel előbb szépített, majd Tóth Róbert az egyenlítő gólt is megszerezte. A csarnokban már mindenki arra várt, hogy újra büntetőpárbaj dönt a továbbjutó kilétéről, Fehérvári Partik azonban három másopderccel a lefújás előtt betalálta baranyaiak kapujába, és ezzel a döntőbe juttatta a Bács-Kiskun vármegyei csapatot.

A döntőben, amelyet 15 órakor vívnak meg, azzal a Szabolcs-Szatmár-Bereggel találkozik a Kiskunságot és az Észak-Bácskát kiválóan képviselő játékvezetői kar, amelytől a csoportkörben, egy immáron tét nélküli mérkőzésen – akkorra ugyanis már mind a ketten továbbjutottak – 2–0 arányú vereséget szenvedett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában