Kosárlabda

2024.01.25. 10:59

A Honvédot fogadja pénteken a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Újra hazai pályán lép pályára a férfi kosárlabda NB I.-ben Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, Ivkovic Stojan csapata péntek este 18 órai kezdettel a Budapest Honvédet fogadja.

Vincze Miklós

Wittmann Krisztián (labdával) a ZTE elleni győztes mérkőzésen

Fotó: Bús csaba

A hétvégén a Budapest Honvédot fogadja a Duna Aszfalt–DTKH Kecskemét a férfi kosárlabda NB I. A csoportjában, az alapszakasz 18. fordulójában. Van miért revansot venniük a kecskeméti férfi kosarasoknak, hiszen az ősszel a fővárosban, a Ludovika Arénában a Honvéd örülhetett a meccs végén. Pénteken itt a lehetőség a visszavágásra, ami azért is lenne roppant fontos, mert a kiegyenlített mezőnyben egy-egy siker sokat számíthat a végelszámolásnál. 

– Nekünk minden meccset nyernünk kell hazai pályán, bárki legyen az ellenfél – nyilatkozta Ivkovic Stojan, a kecskemétiek szakmai igazgatója. – Aktuális ellenfelünk, a jelenleg a 13. helyen álló Budapest Honvéd és a 4. helyezett között mindössze négy győzelem a különbség, ami jól példázza, hogy mennyire kiegyenlített az idei mezőny. A Falco kimagaslik a mezőnyből, a többiek viszont képesek egymást legyőzni. Nekünk a saját utunkat kell járni, dolgozni keményen tovább. Szurkolóink támogatására ezúttal is számítunk, a legutóbb is fantasztikus atmoszférát varázsoltak a Messzi István Sportcsarnokba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában