Teremfoci

2023.12.12. 20:17

Teremlabdarúgó-tornát rendeznek Kecskeméten

Nem maradnak labdarúgás nélkül azok, akik szeretik a teremfocit. A Kecskemét Városi Szabadidőport Szövetség, valamint az IZOMLÁZ Szabadidősport Egyesület Mega-Sped Kupa néven teremlabdarúgó-tornát szervez, december 30-án, a Messzi István Sportcsarnokban (Kecskemét, Olimpia u. 1/a.).

Szentirmay Tamás

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A torna célja: sportolási lehetőség biztosítása a téli időszakban a város és térsége kispályás labdarúgó csapatai számára, az egészséges életmód, a labdarúgás népszerűsítése.

A tornán minden olyan csapat részt vehet (maximum 12), amelyik a nevezési díjat határidőre befizette, és nevezését a versenybizottság elfogadta. Nem vehetnek részt rajta azok a játékosok, akik a tornát megelőző hat hónapban szerepeltek NB-III., NB-II., NB-I. vagy NB-I. osztályú felnőtt futsal mérkőzésen, valamint a felsoroltakkal megegyező osztályú külföldi bajnokságok mérkőzésein.

Nevezni Lovas Zoltánnál a Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában (6000 Kecskemét, Kossuth tér 1., 20-556-9293, e-mail: [email protected]) lehet, a nevezési lap leadásával és a nevezési díj befizetését igazoló csekk bemutatásával.

Nevezési határidő: 2023. december 20. (szerda), a tornával kapcsolatos megbeszélést, illetve sorsolást 2022 december 27-én (szerdán) 17.30 órakor tartják a Messzi István Sportcsarnok emeleti tárgyalójában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában