Baon podcast

2023.12.26. 11:17

Izgatottan szervezik a Lázár Bence Emlékgálát – podcast

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg december 29-én a Lázár Bence Emlékgálát, mely a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgó hagyatékát őrzi. A szó legszorosabb értelmében így van ez, hiszen a még életében létrehozott alapítványon keresztül, szülei a mai napig folyamatosan szerveznek gyűjtéseket a leukémiában szenvedőknek.

Nyitray András

Kertész Balázs

Fotó: Nyitray András

A rendezvény december 29-én, szokás szerint a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban kerül megrendezésre, ahol az egykori labdarúgó korábbi klubjai is kivétel nélkül ott lesznek, mint mindig. Az öregfiúk torna köré épülő rendezvényen gála meccsek és kísérő programok színesítik a napot, illetve jótékonysági liciteket is szerveznek. A belépők megváltásával minden néző a Soha ne add fel Lázár Bence Emlékalapítvány munkáját és a betegek gyógyulását segíti.

Kertész Balázs, a szervezőbizottság tagja elmondta, válogatott játékosok sora lép majd pályára ismét, így érdemes lesz kilátogatni a labdarúgás szerelmeseinek a csarnokba, hiszen 10 órától kezdve egész nap színvonalas csatákat rendeznek. 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában