Kosárlabda

2023.12.19. 11:13

A férfi kosarasok mögött két siker, előttük rengeteg munka

Két, nagyon fontos győzelmet aratott a bajnokságot a korábbi évek teljesítményének fényében a férfi kosárlabda NB I. A csoportjában az idén meglehetősen gyengén kezdő Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – immáron Ivkovic Stojannal a kispadján. A kecskemétiek szakmai igazgatója a két győzelmet követő értékelésében elmondta, hogy rengeteg munka vár még a stábra és a játékosokra.

Vincze Miklós

Ivkovic Stojan, a kecskeméti férfi kosarasok szakmai igazgatója.

Fotó: delfinek.hu

Ivkovic Stojan két héttel ezelőtt vette át a stafétabotot a korábbi vezetőedzőtől, Forray Gábortól. Vezetésével a csapat legyőzte hazai pályán a Pécset, majd Kaposváron is győzni tudott.

– Az előző két fordulóban győzelmeket arattunk, amelyeknek természetesen örülünk, de ezek még nem jelentenek semmit – nyilatkozta Ivkovic Stojan. – Rengeteg hiba van még, amit javítanunk kell, nagyon messze vagyunk még attól az állapottól, amilyenben lennünk kellene. Februárig a saját dolgainkkal kell foglalkoznunk. Át fogjuk alakítani a szakmai stábot, és ennek megfelelően meglesznek a feladatkörök is személyre szabottan. Erről hamarosan bővebben és részletesebben is teszünk majd bejelentést. A játékosállományunkat érintően el kell mondani, hogy jelen pillanatban vannak kisebb-nagyobb sérülések, betegségek is akadályozzák a munkát. Többen is úgy vállalták a játékot, hogy vannak problémáik. Kaposváron négy külföldivel tudtunk kiállni. Januárig próbálunk mindenre megoldást találni annak érdekében, hogy stabilizáljuk a csapatot, és hogy minél jobb eredményt érjünk el a szezonban. A szurkolóink támogatása kiemelten fontos számunka. Ahogy az elmúlt évtizedben, úgy most is szükségünk van rájuk, hogy mellettünk álljanak – zárta gondolatait a szakmai igazgató.

A csapat a következő bajnoki mérkőzését holnap este, 18 órai kezdettel játssza. A jelenleg a 11. helyen álló Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vendége a 13. Atomerőmű SE lesz 18 órai kezdettel, a Messzi István Sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában