Labdarúgás

2023.09.14. 14:40

Rangadó rangadó hátán a vármegyei kupa harmadik körében

Szerdán rendezték a vármegyei kupa második fordulóját, ma pedig már a sorsolást is elkészítette a Magyar Labdarúgó-szövetség Bács-Kiskun Vármegyei Igazgatósága. A harmadik fordulót szeptember 27-én rendezik, a mérkőzések 16 órakor kezdődnek.

Vincze Miklós

Vincze Imre (piros mezben) kap szigorú védőőrizietet a kunfehértóiaktól a Balotaszállás-Kunfehértó mérkőzésen.

Fotó: Pozsgai Ákos

Szeptember 27-én rendezik a vármegyei kupa harmadik fordulóját. Fortuna gondoskodott arról, hogy habár a versenyben lévő vármegyei harmadosztályú csapatok létszáma igencsak megcsappant két kör után, biztosan legyen legalább két vármegye hármas csapat a negyedik körben is. A vármegye három Nyugati csoportjában szereplő, bajnoki címvédő Dunapataj KSE ugyanis az a csapat, amelynek nem jutott ellenfél, így ők már továbbléptek a negyedik fordulóba, ráadásul egymással találkozik a Kunfehértó és a Gara, abból a párosításból is lesz tehát egy harmadosztályú továbbjutó. 

Több párosításban vármegyei első osztályú csapat találkozik egymással. A másodosztályú Foktő az Akasztó, az Apostag a Harta, a Kunszállás a Lajosmizse, a Borota a Baja, a Nemesnádudvar a Kunbaja vendéglátójaként bizonyíthat. Mivel az igazgatóság továbbra is figyelembe veszi a földrajzi szempontokat, nem meglepő, hogy az idén is derbire kerül sor a megyeszékhelyen, a Kecskeméti LC és az SC Hírös-Ép a Széktói stadionban találkozik egymással.

A párosítás (zárójelben jelöltük a vármegyei II. és II. osztályú csapatokat:) Kiskőrösi LC–Soltvadkerti TE Soltút, Főnix SE Foktő (II.)–Akasztó FC, Anda Kalocsa FC–Kecel FC, Apostag KSE (II.)–Harta SE, Kecskeméti LC–SC Hírös-Ép, Katonatelepi SE (III.)–Kiskunfélegyháza, Kunszállás SE (II.)–Lajosmizsei VLC, Bácsalmási PVSE–Jánoshalmi FC, Borotai SE (II.)–Bajai LC, Nemesnádudvari KSE (II.)–Kunbajai SE, Kunfehértó KSE (III.)–Garai KSE (III.), erőnyerő: Dunapataji KSE (III.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában