Rendezvény

2023.05.19. 15:16

Kiskőrös is részt vesz a Futókörök Napján

Május 21-én országszerte 25 helyszínen rendezik meg a Futókörök Napját, melynek Bács-Kiskun vármegyei helyszíne Kiskőrös lesz. A rendezvény ingyenes, ellenben a legjobbak akár pénzjutalomban is részesülhetnek.

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Országos Futópálya-építési Program keretein belül átadott pályák, illetve egyéb beruházásokból készült futókörökön vasárnap nagyszabású, országos versenyeket rendeznek. A nevezés teljesen ingyenes a versenyek helyszínen 8 és 16 óra 45 perc között. Fontos tudnivaló, hogy nem együtt indul a mezőny, hiszen sorszámmal ellátott chipeken keresztül mérik majd az indulók teljesítményét.

Egyénileg, valamint városok, kerületek szintjén is mérik a teljesítményeket, amelyet folyamatosan nyomon lehet majd követni ezen az oldalon a verseny teljes ideje alatt. Csak egy helyszínen lehet indulni, ott viszont akár több alkalommal is próbálkozhatnak a versenyzők. Helyszínenként a három legtöbbet futót 25.000, 15.000 és 10.000 forintt értékű sporteszköz vásárlási utalvánnyal díjazzák.

Bács-Kiskun vármegyében Kiskőrös lehet rajthoz állni a Záportározó körnél, mely 800 méteres. A versenytől további információk a https://szeosz.hu/futokoroknapja/ oldalon találhatóak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában