Labdarúgás

2023.05.22. 16:42

Az idén is Kecel rendezi a vármegyei kupadöntőt

Hétfőn délután kisorsolta a Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság, hogy a két, a vármegyei kupa döntőjébe került, a döntés megrendezésére pályázó klub, a Harta és Kecel közül melyik rendezheti meg a kupadöntőt. A sorsolás a Kecelnek kedvezett, így akárcsak tavaly, ismét Kecel ad otthont a vármegyei kupadöntőnek.

Vincze Miklós

A tavalyi két döntős, a Kecel és a Lajosmizse kivonulása a kupadöntőre.

Fotó: Pozsgai Ákos

Az elmúlt hét szerdáján vívták meg a Bács-Kiskun vármegyei kupa utolsó előtti körét, az elődöntőket, ezeken a Harta, illetve a tavalyi kupagyőztes Kecel vívta ki a döntőbe jutást. Ezt követően a Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun Vármegyei Igazgatósága lehetőséget biztosított arra, hogy a két érintett fél pályázhasson a kupadöntő megrendezési jogára. Mivel mind a két egyesület jelentkezett, hogy szívesen rendezné meg ezt a bajnokság zárása utáni héten esedékes rangos eseményt, az igazgatóságon sorsolással döntöttek arról, hogy melyik egyesület adhat otthont a kupadöntőnek. Fortuna a tavalyi kupagyőztesnek, a Kecelnek kedvezett, így újra Kecelen rendezik meg a vármegyei kupadöntőt, június 3-án.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában