Labdarúgás

2023.05.17. 20:01

A Baját legyőzve bejutott a vármegyei kupadöntőbe a Harta – galériával

A vármegyei kupasorozat 6. körében a Hartai SE a Bajai LC csapatát fogadta a döntőbe jutásért vívott mérkőzésen. A találkozót a hazai gárda nyerte.

Vincze Miklós

Fotó: Pulai Zsóka

Az elmúlt hétvégén, a bajnokságban találkozott a két csapat, akkor a Baja győzött 5–3 arányban, 3–2-es hátrányból fordítva. Azzal azonban mindenki tisztában volt, hogy a Harta kupameccs egy egészen más találkozó lett. Ami az összeállításokat illeti, a Harta kispadja nem túl hosszú, Csehi Tamás lényegében a szokásos, a tavasz folyamán egyre inkább bevált kezdőt küldte pályára, Koch Tamás pedig előzetes nyilatkozatának megfelelően olyanoknak is bizalmat szavazott, akik a bajnokságban ritkábban kaptak lehetőséget. Az első játékrészben 2–1-es vezetést szerzett a hazai gárda. Török Endre a 69. percben egyenlített, ekkor 2–2 volt az állás, Erdei Vince találatára azonban már nem érkezett a vendégek részéről válasz, sőt, Fekete Tamás a rendes játékidő hosszabbításában bebiztosította a hazai győzelmet. 4–2 arányban győzött, és bejutott a vármegyei kupa döntőjébe a Harta SE.

Harta SE–Bajai LC 4–2 (2–1)

Harta, vezette: Kiss László (Berger Tibor, Apró Ferenc)

Harta: Ámann – Danó, Makó, Pintér, Hamar, Fekete T., Grecu, Ivacs (Csehi 11.), Mihály, Dunai, Máthé (Erdei 71.). Technikai vezető: Sümegi József.

Baja: S. Nagy – Szolga (Mezőfi 62.), Fehér, Bölcskei (Knap 62.), Szeibert (Németh D. 62.), Pokker (Kerezsi 62.), Török, Baladin, Vukovits, Szabadi (Csiki 46.), Urlauber. Vezetőedző: Koch Tamás.

Gól: Máthé a 12., Dunai a 36., Erdei a 82., Fekete T. a 93., illetve Török a 20., 69. percben.

Sárga lap: Grecu 75., illetve Kerezsi 73., Vukovits 76. 

 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában