Röplabda

2023.02.25. 07:00

Az alsóházi első helyért harcol a KRC

Újra rangadóra készül a férfi Extraliga alsóházában a Kecskeméti RC, mely a FINO Kaposvárt fogadja a Messzi István Sportcsarnokban szombaton. A két együttes az alsóház megnyeréséért csaphat össze. 

Nyitray András

Archív felvétel

Fotó: Bús Csaba

Az alsóházi küzdelmek során eddig kevés kihívásban volt része mindkét együttesnek, hiszen a Kistext és a MAFC elleni mérkőzéseket magabiztos különbséggel, legtöbbször szettveszteség nélkül húzták be a most egymásnak feszülő klubok. A felsőházról kevéssel maradt le a két ősi rivális, mely a múltban még bajnoki és kupadöntők sorát vívta meg egymás ellen. Nem feltétlen mindegy azonban, hogyan szerepelnek, mennyire tartják meg a koncentrációjukat, hiszen még a rájátszásban sokat számít, milyen formában érkeznek meg a szezon legfontosabb szakaszához. A két együttes első összecsapását a Kaposvár nyerte meg otthon 3–1-re, de az alapszakaszban otthon és idegenben is jobbnak bizonyult a Kecskeméti RC. Egy dolog biztos, ha a Kaposvár nyerni tud Kecskeméten, akkor megnyeri az alsóházi csoportot, a Kecskemét második helye viszont garantált lesz ebben az esetben is. 

A Kecskeméti RC–FINO Kaposvár mérkőzést szombaton 18 órakor rendezik a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában