Röplabda

2022.12.14. 20:59

Biztosan győzött Szegeden a Kecskeméti RC

Szerdán este vívta a férfi röplabda Extraligában szereplő Kecskeméti RC a Vidux-Szegedi RSE vendégeként a Magyar Kupa negyeddöntőjének az első mérkőzését. Nagy József csapata magabiztos, 3-0-ás győzelemmel térhetett haza.

Vincze Miklós

Biztosan győzött a Kecskeméti RC a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén

Fotó: Bús Csaba/archív felvétel

Meglehetősen fájdalmas vereséget szenvedett a bajnokságban az elmúlt hétvégén a Kecskeméti RC, miután az Extraligában kikapott a Kistext vendégeként. Kesergésre különösen az adhatott okott, hogy ez volt a Kistext első győzelme a bajnoki rajt óta. Ám mielőtt bárkinek eszébe juthatott volna javasolni, hogy ideje temetni a hírös városiakat, Nagy József csapata a „vereségre a legjobb gyógyír a győzelem” elve alapján biztosan nyerte a férfi Magyar Kupa negyeddöntőjének az első mérkőzését Szegeden. Mindössze negyvenkilenc percig tartott a mérkőzés, mivel a kecskemétiek az első játszmát 25:13, a másodikat szintén 25:13, a harmadikat pedig 25:14 arányban nyerték.

A mérkőzés visszavágóját január 11-én, szerdán vívják Kecskeméten, a Messzi István sportcsarnokban. A kecskemétiek a következő bajnokit pedig most vasárnap vívják, 17 órai kezdettel, amikor is a csapat az előző edzője, Dávid Zoltán vezette, székesfehérvári MÁV Előre SC-Foxconnt fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában