Röplabda

2024.04.28. 09:19

Megnyerte a bajnokságot a HÉP-KRC Röpke

A zárófordulót rendezték a hétvégén a női röplabda NB II. felsőházi rájátszásában, a HÉP-Kecskeméti RC Röpke abban a tudatban lépett pályára Jászberényben, hogy amennyiben sikerül megnyernie a mérkőzést, akkor bajnoki címet ünnepelhet. Szoros meccset vívott Erki Milán csapata, de megnyerte a találkozót, és ezzel a másodosztályú bajnokságot.

Vincze Miklós

A jászberényi csatában az első játszmát bajnokaspiránshoz méltó magabiztossággal, 25-16 arányban nyerték a hírös városi hölgyek. 

Fotó: Bús Csaba

A következő etapban aztán feltámadt a jászberényi gárda, 26-24-re behúzták és egyenlítettek. Kecskeméti részről következett egy újabb meggyőző szett, akárcsak az elsőben, ekkor is kilenc pontot vert rá a hazaiakra az Erki-alakulat, a negyedik szettben aztán – újra szoros csatában – ismét a Jászberény kerekedett felül. A döntő játszámban nem adtak esélyt a kecskemétiek az ellenfélnek, 15-6 arányban húzták be a záróetapot, és ezzel megnyerték a közel kétórásra nyúlt mérkőzést és a női NB II.-es bajnokságot.

JRK Volleyball Nonprofit Kft.-HÉP KRC Röpke 2-3 (16, -24, 16, -22, 6)

Jászberény, játékvezetők: Horváth Milkós, Kovács Réka.

Jászberény: Fodor, Juhász, Sléder, Tóth F., Csiki, Vas. Liberó: Laczi-Kovács, Tóth E. Csere: Sas. Vezetőedző: Országh Larisza.

HÉP-KRC Röpke: Kökény, Pintér, Vezsenyi, Szarka, Fazekas, Csányi. Liberó: Szűcs, Kispeti. Csere: Somodi, Lehoczki, Kiss L., Hováth J., Sanchez, Illés. Vezetőedző: Erki Milán. Másodedző: Farkas Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában