Labdarúgás

2022.06.22. 12:05

Országos döntőben a veterán csapat

Nagyon jó idényen van túl a Kecskeméti Veterán Labdarúgó Klub, hiszen a Kecskeméti LC szervezésében működő együttes újra megnyerte a régiós veterán bajnokságot, így még nem ért véget számukra az idei szezon sem.

Nyitray András

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A kecskeméti veteránok hosszú évek óta remekelnek a régiós bajnokságban, nem először sikerült az élen zárniuk, aminek köszönhetően újra készülhetnek az országos döntőre. Ez már a hatodik alkalom, hogy a legjobbak közé jut el a társaság, melynek mottója, hogy ezt egy életen át kell játszani. 

– Nagyszerű teljesítménnyel, magabiztosan nyerte meg a bajnokságot a veterán csapat – foglalta össze a szezont Karakas Ferenc. – Több kiemelkedő teljesítmény is kellett ehhez, hiszen Sági István a bajnokság legjobb kapusa lett, míg Tápai Tibor a gólkirályi címet szerezte meg, Mányoki János pedig a legjobb edző lett. Kiváló teljesítménnyel járult hozzá a sikerhez Ábel László, Markó István, Parti Gyula, Magyar István, S. Juhász Attila, Bertus Lajos, Bodrozsán László, Torbavecz József, Szapu László és Benkó Imre is. Nagy a létszámunk, így sokan vettek részt a különböző tornákon, mindenkivel elégedettek lehettünk, mindenkinek köszönöm a munkáját. Készülhetünk az országos döntőre, melyet hatodik alkalommal értünk el – értékelt Karakas Ferenc, a csapat szervezője. 

Az országos döntőt június 25-én, azaz most szombaton rendezik meg Dabason, ahol természetesen a győzelem a célja a lelkes kecskeméti társaságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában