Futsal

2022.01.19. 10:14

Hatot kapott Deszken az NNC Frogs Lajosmizse

A regionális futsalbajnokság 10. fordulójában a Deszk SC vendége volt az NNC Frogs Lajosmizse hétfő este.

Nyitray András

Megyei derbi lesz este. Fotó: Bús Csaba

 A regionális futsalbajnokság 10. fordulójában a Deszk SC vendége volt az NNC Frogs Lajosmizse hétfő este. A vendégek még az első fordulóban 5–0-ra győzték le hazai pályán ellenfelüket, mely azóta jelentősen meg tudott erősödni. Ez érződött is a visszavágón, hiszen alig kilenc perc elteltével kettővel ment el a Deszk Bánóczki és Amariutei találatainak hála. Dobosi ugyan a félidő hajrájában szépített, de Bánóczki második góljával 3–1-re vezetett a szünetben a hazai csapat. 

Fordulás után Dobosi gyors találatával megint zárkózott a Frogs alig két perc elteltével, de Plichta, valamint a triplázó Bánóczki találataival tulajdonképpen eldőlt a találkozó (5–2). Az utolsó percekben Treiber kozmetikázta még az eredményt, de az utolsó szó jogán Amariutei zárta le a meccset, mely így 6–3-as hazai sikerrel zárult. Az NNC Frogs Lajosmizse vereségével a negyedik helyen áll a régiós bajnokság tabelláján. A „Békára” a következő körben nagyon nehéz meccs vár, hiszen január 26-án az éllovas, a szezon során még hibátlan Tiszaföldvárt fogadják majd 20 óra 30 perces kezdéssel a Polyák Imre Sportcsarnokban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában