Asztalitenisz

2021.12.22. 07:00

Színvonalas tornán csaptak össze az ifik és a felnőttek

Vasárnap került megrendezésre Orgoványon az általános iskola sportcsarnokában az ifjúsági és felnőtt megyei bajnokság, melyen több egyesület is harcba szállt az elsőségért.

Nyitray András

Forrás: Illusztráció/shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Nyolc versenyszámban álltak asztalhoz a megye csapatainak versenyzői, amihez nagyon jó körülményeket biztosított az orgoványi intézmény, a versenyt Gál Szilvia polgármester asszony nyitotta meg.

A férfiak mezőnyében főleg a soltvadkerti Lei Balázs remekelt ezen a rendezvényen, aki egyéniben ifjúsági és felnőtt szinten is első helyen zárt, de Pap Marcell (Kecskeméti Spartacus) oldalán az ifjúsági páros döntőt is megnyerte.

A hölgyeknél a szintén soltvadkerti színekben versenyző Tanács Nóra emelkedett ki nagyon, aki felnőtt és ifjúsági korosztályban, egyéni és páros versenyszámban is megyei bajnok lett az orgoványi versenyen. Párja Müller Evelin (Soltvadkert) volt, aki egyben a fő kihívójának is bizonyult egyéniben, hiszen mindkét alkalommal ellene kellett megnyernie a döntőt.

A férfiak felnőtt páros versenyén a Frank Sánta Erik és Szabó Lénárd alkotta páros ( mindkettő Ambrus Asztalitenisz Akadémia Soltvadkert) aratott sikert a Lei Balázs–Papp Marcell kettőst megverve, teljessé téve a megyei döntő eredményeit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában