labdarúgás / galériával

2021.06.07. 09:54

Kupagyőztes látogatott Lajosmizsére

Ezen a hétvégén rendezték a tavaszi idényzáró Bozsik-tornát Lajosmizsén az U–11 és U-13-as korosztály számára. Négy csapat gyűlt össze a tornán, de a gyerekek ezúttal nem csak focizhattak, hanem egy példaképpel is megismerkedhettek.

Vincze Miklós

dav

Az idei utolsó Bozsik-programot tartották meg a hétvégén Lajosmizsén közel száz gyermek részvételével, a rendező Lajosmizse csapatán kívül a Helvécia, a Jakabszállás, a Városföld és a kecskeméti UFC labdarúgópalántái léptek pályára a mérkőzéseken. A helvéciai küldöttséget Dinnyés László, a jakabszállásit Roza Tímea, a városföldieket Szabó Gábor a kecskemétieket pedig Torbavecz József vezette, a hazai kontingenst pedig Faragó Gyula, a Lajosmizsei VLC szakmai igazgatója. Kellemes meglepetés és újdonság volt a tornán résztvevő gyerekek számára, hogy ezúttal egy újdonsült magyar kupagyőztessel, a kunadacsi illetőségű, néhány héttel ezelőtt az Újpest színeiben a kupafinálén pályára is lépett Máté Zsolttal is találkozhattak. Az újpesti labdarúgó több mérkőzést is megtekintett, örömmel vállalt részt az oklevelek kiosztásában, majd a hivatalos program zárultával élménybeszámolót is tartott a gyerekeknek, akiknek a számára ennek köszönhetően nem csak a gólokról és a győzelmektől maradt emlékezetes a 2020/21-es idény záró Bozsik-hétvégéje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában