labdarúgás / galériával

2021.05.06. 10:34

Legyőzte a sereghajtót a Dunagyöngye SK

A tizenkét csapatos mezőnyben, a forduló előtt a 11. helyen álló Dunagyöngye SK a sereghajtó Kelebiát fogadta az U-19-es bajnokság Déli csoportjában, a 20. fordulóban. A mérkőzést a hazaiak nyerték.

Vincze Miklós

A helyezések alapján hatpontos mérkőzést vívott a Dunagyöngye és a Kelebia ifi szerdán délután, ugyanis az utolsó előtti fogadta a sereghajtót.

A hazai gárda már a mérkőzés elején megszerezte a vezetést Soós Levente révén, az előnyt Németh Dominik az első félóra végén megduplázta. Az egy perccel korábban csereként pályára lépett Balazevic Boris a 40. percben szépített, visszahozva a vendégek pontszerzési reményeit. A második játékrészben azonban már csak egy gól esett, és azt újfent a hazai Soós Levente rúgta, így a küzdelmes mérkőzésen a hazaiak otthon tartották a három pontot. A Kelebia maradt sereghajtó, a Dunagyöngye SK azonban ezzel a győzelemmel megelőzte a mélykúti és a tompai fiatalokat.

Dunagyöngye SK–Kelebia KNSK 3–1 (2–1)

Szeremle, vezette: Allaga Iván (Szabó Gábor)

Dunagyöngye SK: Csibi – Varjú, Markos, Horváth B., Újházi, Taub (Dörömböző 88.), Németh (Wachtler 86.), Gálosi (Illés 46.), Soós (Nehr 86.), Hegedűs (Kaszap 84.), Kvala. Edző: Melnik János.

Kelebia: Milasin – Herke, Aleksa, Szögi (Saric 46.), Krizsán, Bornemissza, Börcsök E., Szalay, Dubravac, Börcsök B., Szalma (Balazevic 39.). Edző: Milasin Dániel

Gól: Soós a5 5., 74., Németh a 27., illetve Balazevic a 40. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában