KÉZILABDA

2021.05.06. 14:11

Élen zárt a KTE U22

Mérkőzés nélkül ünnepelhetett alapszakasz­sikert a Kecskeméti TE U22-es csapata, mely a KIKI SKFT 2 vereségével, a városi rivális segítségével biztosította be matematikailag is első helyét a tabellán a megyei I. osztályban.

Nyitray András

Hétközi rangadóra került sor a férfi megyei bajnokság élvonalában, ahol a harmadik Kecskeméti FS DSE a második KIKI-t fogadta hazai környezetben, és az már biztos volt, hogy vendégpontvesztés esetén mindkét kecskeméti együttes örülhet. Az első félidő rendkívül kiélezett volt, hiszen a KIKI szerezte meg az első gólt, de a nyolcadik perctől a hazaiak átvették a vezetést, amit a szünetig nem is engedtek ki a kezükből, így 16–14-es előnnyel vonulhattak pihenőre.

Fordulás után a KIKI többször is egyenlíteni tudott, de előnybe egyetlen alkalommal sem kerültek a zárkózás után. Utoljára a 47. percben, 24–24-nél volt egál, ezt követően már néggyel is elment a Kecskemét, mely végül 32–29-re nyert. A hazaiak továbbra is a harmadik helyen tanyáznak, a KIKI maradt a második, viszont ezzel eldőlt, hogy nem tudnak versenyben maradni az első helyért, melyet így a hibátlan teljesítménnyel vezető KTE U22 már biztosan megőriz a folytatástól függetlenül. A bajnoki arany sorsa ezzel nem dőlt el, a bajnokság végén ugyanis az első négy egy megyei négyes döntőn is egymásnak feszül, melynek időpontjáról és helyszínéről később dönt a szövetség. A KTE U22 helye már biztos, a többiek még csatáznak a részvételért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában