labdarúgás

2021.01.24. 07:00

Juhász László hazatért Kiskőrösre

Január elején kezdte meg a felkészülést a megyei első osztályban szereplő Kiskőrösi LC a január végi tavaszi rajtra.

Vincze Miklós

Juhász László (középen) gólöröme a KTE elleni találata után

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: BUS CSABA

A csapat vezetőedzője, Miskovicz Bálint minden nap vezet edzést a társaságnak, kivéve természetesen, amikor edzőmérkőzéseket játszanak. A kiskőrösiek a megrövidült őszt a tabella élén zárták, csak egyetlen mérkőzésen veszítettek pontot, a kalocsai rangadón. Ennek megfelelően összeállt a csapat, összeállt a társaság, így nagy változásokat nem is terveztek.

Érkező azonban mégis van. Petrovics Kevin, aki visszatér a csapathoz, de a kőrösi kerettel edz az izsáki Prikidánovits Márk és Csomor Áron, őket is szeretné leigazolni a KLC, a legnagyobb igazolásuk pedig Juhász László. Juhász László neve egyáltalán nem ismeretlen a Bács-Kiskun megyei szurkolók számára, hiszen a játékos Kiskőrösről indulva, Kecskeméti, majd fővárosi kitérő után tagja volt a tiszakécskei Duna Aszfalt TVSE megyei első osztályú, majd NB III.-as bajnokságot nyerő csapatának. Most Kozármislenyről tér haza.

Szükség is lesz arra, hogy összeálljon a keret, hiszen a csapat előtt tizenhét mérkőzés áll a tavaszi idény során, és mindjárt a bajnoki rajton szuperrangadót vívnak a kiskőrösiek, hiszen a tabellán jelenleg a 3. helyen álló Jánoshalmát fogadják.

Juhász László (középen) gólöröme a KTE elleni találata után
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában