labdarúgás

2020.07.17. 08:46

Ikszelt a Kazincbarcika otthonában a Kécske

Szerdán, késő délután lejátszotta második előkészületi mérkőzését a Tiszakécske LC NB III.-as csapata. Ezúttal a Kazincbarcika másodosztályú gárdája volt az ellenfél. A két csapat nem bírt egymással, döntetlen eredmény született.

Szentirmay Tamás

Nagy Sándor vezetőedző (középen) sok jó játékot látott csapatától a Barcika ellen

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Szentirmay Tamás

Úgy tűnik, hogy kezd összeérni a tiszakécskei gárda, amely egy teljesen új csapattal vág neki a 2020/21-es bajnokságnak az NB III. Kele­ti csoportjában. Az együttes ezúttal Kazincbarcikán játszott küzdelmes, harcos felkészülési mérkőzést, amelyen a Kécske vezetett 2–1-re az első félidőben, a végeredmény pedig 2–2 lett.

Már az első percben ifjabb Nyilas Elek szabadrúgásból megszerezte a vezetést a Tisza-­parti kisváros csapatának, majd Zádori Krisztián büntetőből növelte az előnyt, amire a hazaiak a szünetig csak egy góllal tudtak válaszolni.

A második félidőben sort cserélt Nagy Sándor vezetőedző, aki szinte minden játékosnak biztosított játéklehetőséget. Az első játékrészben a Molnár Márk – Oláh, Fülöp, Kiprich, Farkas N. – Horváth A., Pongrácz, Terrován, Nyilas, Tímári – Zádori összeállítású csapat lépett pályára. A második játékrészben Molnár maradt a kapuban és Kiprich volt még, aki az egész mérkőzést végigjátszotta. Mellettük Pácsa, Fülöp, Csáki, Szabó D. – Horváth A., Zvara, Pál A., Gréczi és Máté J. kapott játéklehetőséget. A keretből kitűnik, hogy több játékos is érkezett Tiszakécskére, róluk hamarosan írunk bővebben.

Nagy Sándor vezetőedző (középen) sok jó játékot látott csapatától a Barcika ellen
Fotó: Szentirmay Tamás / Petőfi Népe

– Tartalmas, jó mérkőzést játszottunk a Kazincbarcikával. Ez a meccs is a felkészülésünket szolgálta – nyilatkozta Nagy Sándor vezetőedző. – Építkezünk tovább, a mostani mérkőzésen sokkal több volt a jó játék, mint az előző, Újpest második csapata elleni edzőmeccsen. Természetesen ezúttal is voltak hibák, de azon vagyunk, hogy ezeket kijavítsuk.

Szombaton délelőtt hazai pályán a Szolnokot fogadja a Tiszakécske. A találkozó 10 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában