futsal

2020.05.29. 18:13

Rutai Balázs aláírt Veszprémbe

Érzékeny veszteség érte az első osztályú férfi­futsal-bajnokságban szereplő SG Kecskemét Futsal Club csapatát, a gárda gólzsákja, Rutai Balázs ugyanis eligazolt a szintén a futsal NB I.-ben vitézkedő Veszprém együtteséhez.

Vincze Miklós

– A korosztályos és felnőtt- strandlabdarúgó-válogatottban is szereplő, 22 éves, jobblábas center a tavalyi évben meghatározó szerepet töltött be az élvonalbeli Kecskemét alakulatában – jellemezte a veszprémiek által kiadott közlemény a kecskemétiek szegedi illetőségű volt támadóját.

– Hálásak vagyunk azért, hogy a ScoreGoal Kecskemét semmilyen akadályt nem gördített az átigazolás elé, ezzel tovább mélyítve a két egyesület közti baráti, jó kapcsolatot.

A 2018-ban, akkor még a második ligás Kecskemétre igazolt Rutai a 2018/19-es idényben 36, a 2019/20-as, csonkán maradt bajnokságban pedig 11 góllal segítette csapatát. A kecskeméti klub vezetősége bizakodó a tekintetben, hogy az őszi rajtra sike­rül megfelelő képességű helyettest találni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában