teremlabdarúgás

2020.01.02. 15:24

Csincsák Zoltán emlékét idézik fel

Ezen a hétvégén, január 5-én immáron negyedik alkalommal rendezik meg Kiskunfélegyházán, a Városi Sportcsarnokban a Csincsák Zoltán–Bagdi István-emléktornát.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock

Fotó: Illusztráció

Az öregfiúk számára kiírt teremlabdarúgó-viadalon a barátokból, korábbi sporttársakból, volt labdarúgókból összeállt csapatok vesznek részt. Az emléktornán Csincsák Zoltán mellett Bagdi Istvánról is megemlékeznek a jelenlévők, hiszen akárcsak Csincsák Zoltán, ő is nagyon sokat tett a kiskunfélegyházi sportért, a labdarúgásért.

A rendezvény főszervezője, Fütyü Illés a tornát megelőzően elmondta, hogy elsősorban azokat az egyesületeket hívták meg, amelyekben Csincsák Zoltán személyesen is dolgozott.

A megmérettetésre a következő nyolc csapat nevezett: Honvéd Kun Béla SE Katonatárs, Félegyházi Öregfiúk, Budaörs Öregfiúk, Kiskunhalas Öregfiúk, Kecskemét Öregfiúk, Maxx Autó Öregfiúk, KHTK Old Boys, Szeged-Kecskemét Old Boys.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában