szabadidősport

2019.12.08. 15:06

Hógolyó nem volt, futás igen

Február első szombatján, a Télűzőre keresztelt viadallal kezdődött a 2019-es Domb-futás versenysorozat, amely szombaton a Hógolyó nevet viselő megméretéssel ért véget a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban.

Borbély Károly

Csak a legelszántabbak húztak futócipőt

Forrás: juszti.hu

A hűvös, borongós, hó nélküli időben csak a legelszántabbak húztak futócipőt, őket a rendezők meleg teával és pogácsával várták.

Az esztendő utolsó versenyén a 7,5 kilométeres távon a férfiak mezőnyében Csorba Bence Máté (27:41 perc) volt a leggyorsabb, őt Baranyi Zoltán és Görbe József követte. A nők között Háriné Staskó Anita végzett az első helyen, míg Gulyás Bíborka másodikként, Bálintné Nagy Melinda harmadikként ért célba.

A 10,6 kilométer megtételére nevező férfiak versenyét Zsombok Gyula (42:43 perc) nyerte, a második helyezett Molnár Attila pedig mindössze öt másodperccel előzte meg a dobogó harmadik fokára álló Béres Imrét. A női mezőnyben Kormos Edina (51:14 perc) diadalmaskodott ezen a távon, Kovács Mariannának a második, Kákai Barbarának a harmadik hely jutott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában