Labdarúgás - NB III.

2019.11.22. 18:13

Farkas István vezényli Dabason a KTE gárdáját

A 16. fordulóval megkezdődik a tavaszi szezon az NB III.-as bajnokság Közép csoportjában. A vasárnapi játéknapon a KTE-Hufbau a Dabas-Gyón vendége lesz, a találkozó 13 órakor kezdődik.

Borbély Károly

Farkas István (középen) már nagyon várja a vasárnapi mérkőzést

Fotó: Bús Csaba

A felek őszi meccsén 2–0-ra győzött a Kecskemét a Széktói Stadionban, akkor még a héten távozó vezetőedző, Zoran Kuntics vezényelte a hírös városiakat. A dabasi találkozón a korábbi másodedző, Farkas István kezében lesz a karmesteri pálca.

– Kedden történt a váltás, de igyekeztünk ettől függetlenül változatlanul végezni a munkát a héten is. A fiúkkal hét közben nem volt gond, ahogy korábban sem. Nem csak én, a játékosok is nagyon várják már a vasárnapot. Tudjuk, hogy milyen együttessel találkozunk, ismerjük az ellenfelet, hiszen az első fordulóban már megmérkőztünk velük. Akkor 2–0-ra legyőztük őket, de nem szabad elfelejteni, hogy ellenfelünk nagy helyzetet is elhibázott azon a találkozón. Hasonló Dabas-Gyónra számítok, mint azon a meccsen, biztosan végig küzdeni fognak. Hasonló helyzetből várja a mérkőzést mindkét csapat, annyi különbség kettőnk között, hogy ők nem olyan célokkal vágtak neki az ősznek, mint mi. Küzdelmes meccsre számítok, de nagyon bízom benne, hogy megnyerjük a találkozót, hiszen égető szükségünk lenne a pontokra! – mondta Farkas István, aki a következő bajnokin hazai pályán irányítja a Kecskeméti TE-t, december 1-én a Rákosmente ellen a Széktói Stadionban.

Farkas István (középen) már nagyon várja a vasárnapi mérkőzést

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában