ökölvívás

2019.10.02. 09:19

Zarándó ezüstérmet hozott haza Romániából

Zarándó Péter, a bajai Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE versenyzője, a magyar válogatott keret tagja a hétvégén egy romániai tornán a második helyen végzett.

Vincze Miklós

Zarándó Péter

Zarándó Péter, a bajai Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE bunyósa, 75 kg-os súlycsoportban a junior magyar válogatott keret tagja a 2. helyen végzett egy Romániában rendezett tornán, amely a magyar válogatott nemzetközi edzőtáborának az utolsó felvonása volt. Zarándó egy győztes mérkőzés után a döntőben csak 3–2 arányú pontozással maradt alul ukrán ellenfelével szemben. A pontozás is tükrözi, hogy Zarándó Péter hihetetlenül szoros, kiélezett mérkőzést vívott a döntőben. Pihenésre sok ideje nem lesz, ugyanis öt nap pihenő után máris utazik a csehországi Usti Nad Labembe, ahol az olimpiai reménységek tornáján fog szorítóba lépni.

A hétvégén több bajai ökölvívóra is Dunaújvárosban vár egy komoly megmérettetés, a 4. Dunai Kupa Nemzetközi ökölvívó versenyen, amelyen három nemzet százhúsz ökölvívója lép kötelek közé, köztük a bajai fiúk és lányok is.

A felnőtt válogatott keret tagja, Gálos Roland kézsérülése miatt kihagyja a válogatott üzbegisztáni edzőtáborát, kézsérülés miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában