Labdarúgás

2019.09.09. 13:09

NB I.-es ellenfelet kapott a kupában a KHTK és a Vadkert

Hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a Magyar Kupa első országos fordulójának a sorsolását, így természetesen az öt, még érdekelt Bács-Kiskun megyei egyesület megkapta az ellenfeleit.

Vincze Miklós

Szeptember 21-én rendezik a Magyar Kupa 6. fordulóját, amely az első forduló a 128 csapatos főtáblán. Két, a megyei első osztályban szereplő Bács-Kiskun megyei csapat NB I.-es ellenfelet kapott. A Kiskunfélegyházi HTK a ZTE FC-t, a Soltvadkerti TE pedig a Kaposvári Rákóczit látja vendégül szeptember 21-én, 15 órai kezdettel. A harmadik megye egyes kuparésztvevő, a Kecskeméti LC annyiban szerencsés volt, hogy nem magasabb osztályú ellenfelet kapott, hanem megye egyest, annyiban viszont nem, hogy idegenben lesz kénytelen játszani, és mivel ellenfele a Balatoni Vasas SE, minden bizonnyal Siófokon.

Az NB II.-ben szereplő Duna Aszfalt TLC ahhoz az NB III.-as THSE Szabadkikötőhöz látogat, akit a Kecskeméti TE a mögöttünk álló hétvégén győzött le a Széktói stadionban. A Kecskeméti TE HUFBAU megye egyes ellenfelet kapott, így idegenben, Zalaegerszegen kell kivívnia a továbbjutást, az NB III.-ból frissen kiesett Tarr Andráshida SC csapata vendégeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában