labdarúgás

2019.05.18. 11:45

Bajnok lehet a Kerekegyháza

Az éllovas Dusnoknak a Szeremlét kell legyőznie ahhoz, hogy a jövő heti, Géderlak elleni szuperrangadóra megőrizze az előnyét.

Vincze Miklós
Kis Richárd, Kerekegyháza

Ugyanakkor akár már ezen a hétvégén is bajnoki címet is ünnepelhetnek, ha a Géderlaknak nem sikerülne legyőznie a Tompát. Salamon Miklósék azonban még nem adták fel. Óriási csata várható Kunbaján, ahol a Borota vendégeskedik. Szerb csúcstalálkozónak is tekinthető ez a mérkőzés, hiszen ez a két csapat foglalkoztatja a legtöbb déli vendégjátékost, paprikás meccs lesz.

A Kerekegyházának a saját kezében van a sorsa, ugyanis, ha szombat délután legyőzi hazai pályán a sereghajtó Vasutast, megnyeri a bajnokságot. Gazdag Attiláék dicséretes óvatossággal készülnek a mérkőzésre, a szurkolók azonban népünnepéllyel számolnak. Éles SC Hírös-Ép–Lakitelek vetélkedés alakult ki a 2. helyért. Az SC Hírös-Épnek Helvécián kell begyűjtenie a pontokat, hogy tartsa a hárompontos előnyét, a Lakiteleknek pedig a Pálmonostorát kell legyőznie hazai pályán ahhoz, hogy ne nőjön a két csapat közt a távolság.

Ezek is érdekelhetik