labdarúgás - megye I.

2019.04.14. 10:24

Döntetlen született a megyei rangadón

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában a felújított pályán fogadta a Kiskunfélegyházi HTK a Kiskőröst. A vendégek már a mérkőzés elején kihagytak egy ziccert és egy tizenegyest. Ezt követően kiegyenlített játék folyt a pályán, de a hazaiak többet birtokolták a labdát.

Szentirmay Tamás

Fotó: Szentirmay Tamás

Kiskunfélegyházi HTK–Kiskőrös 1–1 (0–0)

A második félidőben, egy harcosabb, elszántabb Kiskőrös játszott, sokkal veszélyesebb helyzeteket alakítottak ki, mint a kiskunfélegyháziak. Már úgy tűnt, hogy nem esik gól a találkozón, de a hazaiak ismét szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a 88. percben, amiért büntető járt. Ezt már Nagy Attila révén sikerült értékesíteni 0–1. A hátralévő időszakban a kiskunfélegyháziak mindent megpróbáltak, hogy kiegyenlítsenek, és ez sikerült is a 90. percben. A vendégek szerint a gól előtt a labda elhagyta a játékteret, a játékvezető azonban másképpen látta, és Nagy Attila révén egyenlítettek. Az eset után Lesták Márk reklamált, amiért a játékvezető felmutatta neki a piros lapot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában