Kecskemét

2018.12.18. 12:55

Interaktív játékokkal készültek az év utolsó Éjszakai Forgatagára

Pénteken tartotta az év utolsó Éjszakai Forgatagát a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnokában. A délutáni órákban a nevezések után a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív játékokkal készültek.

baon.hu

Forrás: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

A szokásos versenyek mellett előadást tartottak az Advent Hírnökei címmel az Arany János Általános Iskola diákjai. Ezt követően a Kecskeméti Tűzoltóság munkatársa beszélt arról, hogy mire kell gondot fordítani az ünnepi időszakban. Kiemelt figyelmet kell szentelni a karácsonyi égősorokra, a csillagszórók és tűzijátékok használatára, valamint arra, hogy az égő gyertyát sose hagyjuk magára.

Fotó: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

A kora esti órákban elindult a kezdő asztaliteniszezők versengése, ahol végül Juhász Viktória bizonyult a legjobbnak, őt követte Tóth Álmos, majd a 3. helyen Csikós Ábel.

A darts versenyben két mezőny volt, a gyermek és a felnőtt. A gyerekeknél Nyíri Márk végzett első helyen, ezüstérmes lett Gerhák Petra, bronzérmes pedig Szabó Anita. A felnőtt kategóriában Váradi Roland zárt a képzeletbeli dobogó legfelső fokán, a másodikon Dudás Sándor, a harmadikon pedig Tomasák Bence.

Fotó: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

Később megkezdődtek a csocsó, illetve a haladó és a profi asztalitenisz versenyek is. Kiemelkedően sok jelentkezőt köszönthetett ekkor a Spartacus az Éjszakai Forgatagon. Követték egymást a mérkőzések, sosem volt csend a teremben, egyfolytában pattogott a labda.

A csocsó mérkőzések győztese a Solymosi Gábor-Bánné Máriás Renáta páros lett, míg 2. helyen Tóth Márton és Tóth Richárd, 3. helyen pedig Szabó Anita és Polk Anita zárt az éjszaka folyamán.

Az asztalitenisz haladó kategória élén Nagy Zsombor végzett, másodikként Papp Norbert, míg a dobogó 3. fokára Tonté Béla állhatott fel. A profi kategóriában hatalmas meccseket láthattunk. Aranyéremmel térhetett haza Dudás Tamás, míg Cs. Nagy Gyula ezüstéremmel, Czinkus Gábor pedig bronzéremmel távozhatott ebben a hónapban.

Fotó: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér

A programsorozat jövőre is folytatódik, az év első forgataga január 25-én lesz. A részletes programokról később lehet tájékozódni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér facebook oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában