baja

2018.11.25. 07:16

Remekül szerepeltek a fiatal sportlövők

Eredményes időszakot éltek meg a Vízügyi Lövészklub Baja sportolói a korosztályos viadalokon.

PN

A sportlövő-diák­olimpia Kalocsán megrendezett megyei döntőjén nyílt irányzékú légpuska 20 lövés és légpisztoly 20 lövés számokban, különböző korcsoportokban indultak. Gál Botond (III. Béla Gimnázium) légpuska és légpisztollyal is első helyen végzett, Tóth Dániel (Szent László ÁMK) pedig szintén duplázva gyűjtött két bronzot. Tóth Noémi (Szent László ÁMK) és Kis Zoltán (MNÁMK) légpuska harmadik helye egyaránt azt jelentette, hogy a decemberi országos döntőn is bizonyíthatnak.

Az egyetemi-főiskolai országos bajnokságon is érdekelt volt a bajai klub. A légpisztoly 20 lövés férfi egyéni versenyszámban indult és kiválóan szerepelt Gál Bence a BME hallgatójaként, a Vízügy LK Baja versenyzője pedig 179 köregységgel a második helyezést érdemelte ki. Ezek mellett a klub versenyzői Zircen a két fegyvernemes meghívásos minősítő versenyen kilencen indultak, öten szereztek dobogós helyet, csapatban pedig a 6. helyen zárt az egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában